NCAA

Στην καλύτερη πεντάδα της Περιφέρειας Midwest ο Ντόρσεϊ!

Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel)
Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Τελικο τουρνουά του NCAA και η πρόκριση του Oregon στο Final Four του χάρισαν μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της Περιφέρειας Midwest! Δείτε τα όργιά του στο τελευταίο παιχνίδι των "Ducks"!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν για ακόμα μία φορά εκπληκτικός και σημειώνοντας 27 πόντους στον Τελικό της Midwest Region οδήγησε το Oregon στη νίκη με 74-60 επί του πανίσχυρου Kansas και παράλληλα στο Final Four του NCAA, κάτι που είχε να συμβεί για το Κολέγιό του από το 1939!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν βέβαια απλώς το κερασάκι στην τούρτα σε ένα μυθικό τουρνουά για τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος μετράει αισίως 7 σερί παιχνίδια με +20 πόντους, κερδίζοντας το παρατσούκλι "Mr. March" από τους συμπαίκτες του!

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Ντόρσεϊ λοιπόν δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες, με τον γκαρντ του Oregon να κερδίζει μία θέση στην κορυφαία πεντάδα της Midwest Region! Μαζί του βρίσκονται δύο συμπαίκτες του, ο (MVP της Περιφέρειας) Τζόρνταν Μπελ και ο Ντίλον Μπρουκς, αλλά και δύο παίκτες του Kansas, o Τζος Τζάκσον και ο Φρανκ Μέισον ΙΙΙ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα νέα... όργια του Ντόρσεϊ, ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους με 3/3 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 35 λεπτά συμμετοχής.



AP Photo/Charlie Riedel
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ