NCAA

Στη 2η παράταση "έπεσε" το Ντέιτον του Κώστα Αντετοκούνμπο

Στη 2η παράταση "έπεσε" το Ντέιτον του Κώστα Αντετοκούνμπο

Το UMass νίκησε το Ντέιτον 86-82 στη δεύτερη παράταση του Κώστα Αντετοκούνμπο. Πολύ μικρή συμμετοχή είχε ο Έλληνας φόργουορντ (VIDEO).

Ένα εκπρόθεσμο τρίποντο έκανε όλη τη διαφορά στον αγώνα του Ντέιτον με το κολέγιο της Μασαχουσέτης. Το πέτυχε ο Λουέιν Πίπκινς στο τελευταίο λεπτό της δεύτερης παράτασης (φωτογραφίες δείχνουν ότι δεν πρόλαβε το χρονόμετρο), έκανε το σκορ 84-82 και εν τέλει το UMass επικράτησε του Ντέιτον με 86-82, σπάζοντας παράλληλα ένα σερί πέντε ηττών.

Πολύ μικρή ήταν πάλι η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας γκαρντ έπαιξε τρία λεπτά και είχε 0/1 τρίποντο και 1 ριμπάουντ όσο πρόλαβε να πατήσει το παρκέ. Οι Τζος Κάνινγκχαμ (27 πόντοι, 11 ριμπάουντ), Τρέι Λάντερς (22 πόντοι, 11/14 σουτ, 9 ριμπάουντ) και Τζέιλεν Κράτσερ (15 πόντοι, 8 ασίστ) ήταν οι κορυφαίοι του Ντέιτον, το οποίο υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα. Ο επόμενος αντίπαλος των Φλάιερς είναι το Ντουκέιν στις 7/2.

Από πλευράς Μασαχουσέτης, ο Λουέιν Πίπκινς δεν πέτυχε μόνο το νικητήριο καλάθι της αναμέτρησης, αλλά είχε συνολικά και 28 πόντους με 11/27 σουτ και 8 ασίστ. Ο Σι Τζέι Αντερσον πρόσθεσε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ για τους νικητές.

Δείτε τα κρίσιμα καλάθια από τον αγώνα:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ