NCAA

Roy Williams: "Θα δούμε αν θα πάμε στον Λευκό Οίκο"

North Carolina head coach Roy Williams yells during the second half in the finals of the Final Four NCAA college basketball tournament against Gonzaga, Monday, April 3, 2017, in Glendale, Ariz. (AP Photo/David J. Phillip)
AP Photo/David J. Phillip AP

Ο τεχνικός του - Πρωταθλητή του NCAA - North Carolina, Roy Williams, δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος αν αυτός και οι παίκτες του θα επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο αν δεχθούν πρόσκληση, λόγω του Προέδρου Donald Trump.

To North Carolina κατέκτησε τον 6ο τίτλο της ιστορίας του, επικρατώντας με 71-65 του Gonzaga στον Τελικό του NCAA. Όταν ωστόσο τα φώτα έσβησαν σιγά-σιγά και ήρθε η αποσυμπίεση, τέθηκε ένα ενδιαφέρον ερώτημα στον τεχνικό της ομάδας, Roy Williams: Θα πάνε οι Πρωταθλητές στον Λευκό Οίκο για να συναντήσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, όπως συνηθίζεται; Και η αλήθεια είναι ότι η απάντηση του Williams μάλλον έδωσε την εντύπωση ότι δεν είναι πολύ "ζεστός" επί του θέματος.

" Ξέρετε κάτι; Το γραφείο του Προέδρου των ΗΠΑ είναι ένα φανταστικό μέρος, αλλά αφήστε με να το σκεφτώ λίγο" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, πριν συμπληρώσει: " Δεν ξέρω καλά-καλά αν θα λάβουμε πρόσκληση. Αλήθεια δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι θα βάλουμε ακόμα ένα banner Πρωταθλητή στο γήπεδό μας".

Όσο για τον λόγο που απάντησε έτσι ο Williams; Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει με άσχημα λόγια για τον Trump, δηλώνοντας τότε πως " πλέον με τα social media δεν χρειάζεται κάποιος τους New York Times για να μάθει τι συμβαίνει στην χώρα. Καλά-καλά ο Πρόεδρός μας γράφει στο twitter περισσότερες μ...ες από οποιονδήποτε άλλο ξέρουμε"!

AP Photo/David J. Phillip

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ