NCAA

Ρεκόρ ο Ντόρσεϊ, σχεδόν νταμπλ-νταμπλ ο Μήτογλου

Ρεκόρ ο Ντόρσεϊ, σχεδόν νταμπλ-νταμπλ ο Μήτογλου

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε ατομικό ρεκόρ καριέρας στο κολεγιακό πρωτάθλημα στην εύκολη νίκη του Ορεγκον επί του Σαβάνα Στέιτ. Πλησίασε το νταμπλ-νταμπλ ο Κώστας Μήτογλου (VIDEO).

Την πιο παραγωγική εμφάνισή του με τη φανέλα του Ορεγκον πραγματοποίησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην άνετη νίκη επί του αδύναμου Σαβάνα Στέιτ με το επιβλητικό 128-59. Ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 29 πόντους που σημείωσε σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε ακόμα 12/16 σουτ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το Ορεγκον έσπασε το ρεκόρ ομάδας σε πόντους (128) και εύστοχα σουτ (54), τα οποία κρατούσαν από το 1970 (121). Συν τοις άλλοις για πρώτη φορά στην ιστορία του έφτασε τις 30 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Οι Ντακς μάζεψαν... 38 παραπάνω ριμπάουντ και έβαλαν 82 πόντους μέσα από τη ρακέτα

Νίκη και σχεδόν νταμπλ-νταμπλ ο Μήτογλου

Καλή εμφάνιση έκανε στη χθεσινή νίκη του Γουέικ Φόρεστ επί του Ρίτσμοντ (75-67) και ο Κώστας Μήτογλου. Ο τριτοετής διεθνής φόργουορντ έπαιξε 25 λεπτά και πέτυχε 11 πόντους με 3/5 σουτ, 5/6 ελεύθερες βολές, μάζεψε 8 ριμπάουντ και είχε ακόμα 2 κλεψίματα, αλλά και 5 λάθη.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ