NCAA

Πρωταθλητής ο Ντόρσεϊ!

Πρωταθλητής ο Ντόρσεϊ!
DARRYL OUMI

Το Oregon του Τάιλερ Ντόρσεί συνέτριψε με 80-59 το Oregon State και κατέκτησε τον Τίτλο στην Περιφέρεια Pac-12 για δεύτερη σερί χρόνια, όντας πλέον έτοιμο για τα playoffs της Περιφέρειάς του.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρέθηκε στην ίσως χειρότερη βραδιά της καριέρας του στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν είχε καμία επίπτωση για το Oregon, το οποίο συνέτριψε με 80-59 το Oregon State και κατέκτησε - στην ισοβαθμία με το Arizona State - τον Τίτλο στην περιφέρεια Pac-12 με ρεκόρ 27-4, αλλά και 16-2 στους αγώνες της δικής του περιφέρειας.

Ο διεθνής γκαρντ ξεκίνησε όπως πάντα βασικός, αλλά έμεινε στον 1 πόντο με 0/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1/2 βολές, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν για ακόμα μία φορά ο Ντίλον Μπρουκς με 25 πόντους, με τον Κέι Σι Μπένσον να προσθέτει 14 πόντους. Για τους ηττημένους ο Ντρου Γιούμπανκς είχε 21 πόντους.

Πλέον το Oregon ετοιμάζεται για την Τελική φάση της Περιφέρειας Pac-12, η οποία θα διεξαχθεί στο Las Vegas, όπου δεν θα χρειαστεί πάντως να αγωνιστεί στον πρώτο γύρο, αφού αυτό είναι το πλεονέκτημα που κερδίζει ο Πρωταθλητής της Περιφέρειας. Η τελική φάση της Pac-12 θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ