NCAA

Πόνταρε 100$ και μπορεί να γίνει πλούσιος χάρη στο Syracuse

Syracuse's Tyler Lydon (20) celebrates after a college basketball game against Virginia in the regional finals of the NCAA Tournament, Sunday, March 27, 2016, in Chicago. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)
Syracuse's Tyler Lydon (20) celebrates after a college basketball game against Virginia in the regional finals of the NCAA Tournament, Sunday, March 27, 2016, in Chicago. (AP Photo/Charles Rex Arbogast) AP

Ένας φίλος του Syracuse παρουσιάστηκε υπέρ το δέον αισιόδοξος, ποντάροντας 100$ στην κατάκτηση του τίτλου. Με τους "Orange" να βρίσκονται στο Final Four, βρίσκεται δύο μόλις παιχνίδια μακριά από το να γίνει πλούσιος. Δείτε τι ποσό μπορεί να κερδίσει!

Το Syracuse επέστρεψε από το -15 στον προημιτελικό με το Virginia και προκρίθηκε στο Final Four του Χιούστον , συνεχίζοντας να... τρελαίνει κόσμο. Η ομάδα του Jim Boeheim ξεκίνησε ως το Νο10 της περιφέρειας, αλλά κατάφερε να φτάσει μέχρι τον "Μεγάλο Χορό" αφήνοντας εκτός συνέχειας ομάδες που θεωρούνταν φαβορί για το τρόπαιο όπως οι "Cavaliers".

Κι αν για τους περισσότερους η πορεία των "Orange" είναι έκπληξη, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος που πίστευε από την πρώτη στιγμή πως το Syracuse μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Γι αυτό πόνταρε 100 δολάρια πριν την έναρξη της March Madness, με τις πιθανότητες να μην είναι... με το μέρος του. Ποιος νοιάζεται; Αν η ομάδα του Jim Boeheim συνεχίσει μέχρι το τέλος του δρόμου και κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, ο ανώνυμος υποστηρικτής της θα γίνει πλουσιότερος κατά 100.100 δολάρια.

Not bad, που θα λεγε κι ο ίδιος...

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ