NCAA

Ποιο ΝΒΑ; Ο στρατός!

Ποιο ΝΒΑ; Ο στρατός!

Ο Μarshall Plumlee δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα των δύο μεγαλύτερων αδελφών του (Miles & Mason) και να παίξει στο ΝΒΑ. Προτιμά να υπερασπιστεί τη χώρα του, εντασσόμενος στον στρατό.

Η ιστορία των Plumlee είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Duke. Βλέπετε, ο Mike Krzyzewski είχε πιάσει από νωρίς το νόημα, φροντίζοντας να "στρατολογήσει" τα τρία αδέρφια της οικογένειας. Ο Miles, o Mason και ο Marshall είπαν το "ναι" (με αυτή τη σειρά) στον "Coach K", δημιουργώντας μία άνευ προηγουμένου παράδοση.

Οι δύο πρώτοι έκαναν μάλιστα το άλμα στο ΝΒΑ, όπου αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια. Ο νεότερος αδερφός όμως, αποφάσισε πως το μέλλον του δεν πρέπει να βρίσκεται στον "μαγικό κόσμο", αλλά στον στρατό. Για την προστασία της πατρίδας.

Πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (22/1), ο 22χρονος σέντερ συμμετείχε σε ορκωμοσία που έγινε στο Cameron Indoor Stadium (έδρα των "Blue Devils"), δηλώνοντας πίστη στη μαμά πατρίδα. Σύσσωμη η ομάδα του Duke έδωσε το παρών στην εκδήλωση, με τους -συμπαίκτες του τριτοετούς παίκτη- Quinn Cook και Amile Jefferson να κρατούν ψηλά τη σημαία της Αμερικής, την ώρα της ορκωμοσίας.

Ποιο ΝΒΑ; Ο στρατός!
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ