NCAA

Πήρε πίσω την δέσμευσή του για το Κολέγιο του Arizona ο γιος του O'Neal!

Crossroads School's Shareef O'Neal #23 in action against Cambridge Rindge and Latin during a high school basketball game at the 2017 Hoophall Classic on Saturday, January 14,, 2017, in Springfield, MA.. Cambridge Rindge and Latin won. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Με τον προπονητή του Arizona, Sean Miller, να κατηγορείται ότι δωροδόκησε με έμμεσο τρόπο έναν παίκτη για να επιλέξει το κολέγιό του, ο Shareef O'Neal ανακοίνωσε ότι βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση κολεγίου, παίρνοντας πίσω την δέσμευσή του από τους Wildcats!

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο NCAA με τον χρηματισμό παικτών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο . Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα είναι αυτό του προπονητή του Arizona, Sean Miller, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε συνομιλία με μάνατζερ, λέγοντάς του ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει 100.000 δολάρια για να πείσει τον (υποψήφιο για το Νο1 του φετινού draft και πλέον παίκτη του Arizona) DeAndre Ayton να προτιμησει το πρόγραμμά του! Αποτέλεσμα; Υπό το φως αυτών των αποκαλύψεων να ανακοινώσει ο Shareef O'Neal ότι δεν θέλει τελικά να φοιτήσει στο Arizona τη νέα σεζόν!

Ο γιος του θρυλικού Shaquille O'Neal θεωρείται ένας από τους 30 καλύτερους παίκτες στην ηλικία του στις ΗΠΑ. Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει την απόφασή του να φοιτήσει στο Arizona, ωστόσο μετά τα νέα δεδομένα αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να φοιτήσει σε νέο κολέγιο. Και ο λόγος που έχει αυτό το δικαίωμα είναι ότι ενώ είχε συμφωνήσει να πάει στο Arizona, δεν είχε δεχθεί οικονομική βοήθεια μέσω υποτροφίας και άρα δεν δεσμεύεται πραγματικά με τους "Wildcats".

Πλέον μένει να φανεί σε ποιο κολέγιο θα πάει ο O'Neal, ο οποίος πριν διαλέξει το Arizona είχε ανάμεσα στις προτιμήσεις του το Kentucky (το οποίο επίσης κατηγορείται για χρηματισμό παικτών!) και το κολέγιο του πατέρα του, LSU. Όσο για το Arizona; Έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί, αφού μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι ο Miller είχε συνομιλία με μάνατζερ, ο έμπειρος προπονητής υποχρεώθηκε να μην καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον χθεσινό (24/2) αγώνα με το Oregon.

AP Photo/Gregory Payan

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ