NCAA

Πήρε "φωτιά" ο Ντόρσεϊ!

Oregon's Tyler Dorsey shoots around California's Kingsley Okoroh during the first half of an NCAA college basketball game in the semifinals of the Pac-12 tournament Friday, March 10, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Oregon's Tyler Dorsey shoots around California's Kingsley Okoroh during the first half of an NCAA college basketball game in the semifinals of the Pac-12 tournament Friday, March 10, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να "πυροβολεί" συνεχώς από την γραμμή του τριπόντου το Oregon επιβλήθηκε με 73-65 της California και προκρίθηκε στον Τελικό του Τουρνουά της Περιφέρειας Pac-12.

Ο ηγέτης του Oregon, Ντίλον Μπρουκς, φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ, κάνοντας δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του στον ημιτελικό του Τουρνουά της Περιφέρειας Pac-12 κόντρα στη California. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ωστόσο δεν είχε σκοπό να αφήσει την ομάδα του να ηττηθεί, βγαίνοντας μπροστά σε ένα κρίσιμο παιχνίδι.

Ο διεθνής γκαρντ ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους με 4/7 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 1 ασίστ, όντας καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του με 73-65 που σήμανε την πρόκριση στον Τελικό του τουρνουά, όπου οι "Ducks" θα αντιμετωπίσουν το πανίσχυρο Κολέγιο της Arizona.

Ο Ντίλαν Ένις με 16 πόντους ακολούθησε σε απόδοση τον Ντόρσεϊ, με τον Μπρουκς να προσθέτει 10 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Γκραντ Μούλινς είχε 23 πόντους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ