NCAA

Περιμένει την "καμπάνα" ο LiAngelo Ball

FILE - In this Nov. 20, 2016, file photo, UCLA's Lonzo Ball (2) greets his brother LiAngelo Ball, left, and father LaVar Ball, right, after scoring 20 points in their 114-77 win over Long Beach State at an NCAA college basketball game in Los Angeles. The UCLA Bruins open preparations for a new season with another Ball brother in the lineup. With Lonzo Ball off to the Lakers after one season, his middle brother LiAngelo takes up residence in Westwood. (AP Photo/Michael Owen Baker, File)
FILE - In this Nov. 20, 2016, file photo, UCLA's Lonzo Ball (2) greets his brother LiAngelo Ball, left, and father LaVar Ball, right, after scoring 20 points in their 114-77 win over Long Beach State at an NCAA college basketball game in Los Angeles. The UCLA Bruins open preparations for a new season with another Ball brother in the lineup. With Lonzo Ball off to the Lakers after one season, his middle brother LiAngelo takes up residence in Westwood. (AP Photo/Michael Owen Baker, File) AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

Ο LaVar Ball επιχείρησε με δηλώσεις του να ρίξει τους τόνους για τις κατηγορίες περί κλοπής που βαραίνουν τον δευτερότοκο γιο του, LiAngelo, δίχως όμως να τα καταφέρει. Εν αναμονή της δικαστικής απόφασης οι τρεις κατηγορούμενοι αθλητές του UCLA.

Η ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (7/11) αναφορικά με τις κατηγορίες σε βάρος του LiAngelo Ball και άλλων δύο συμπαικτών του (βλ. Codey Riley και Jalen Hill) για κλοπή σε κατάσταση της Hangzhou, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τις τελευταίες ώρες. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως το ένα από τα τρία εμπλεκόμενα άτομα έχει για πατέρα τον LaVar, έναν λάτρη της δημοσιότητας και των καναλιών.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι προς συμφέρον του όλο το σκηνικό. Γι αυτό άλλωστε έσπευσε να υποβαθμίσει ό,τι έχει γίνει, εξηγώντας πως " θα περιμένω να δω τι θα δείξει η έρευνα, κι εν συνεχεία θα μιλήσω. Θα είναι καλά ο LiAngelo, θα είναι καλά. Όλοι το έχουν μετατρέψει σε πολύ σοβαρό ζήτημα, ενώ δεν είναι τόσο μεγάλο". Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος βρίσκεται στην Κίνα, συνοδεύοντας το UCLA, μαζί με τη γυναίκα του, για να δουν από κοντά το China Tour του ιστορικού κολεγίου και να δώσουν έξτρα "τροφή" για το reality show στο οποίο πρωταγωνιστούν ("Ball in the Family").

Σύμφωνα με το ESPN πάντως, η Αστυνομία της Hangzhou υποχρέωσε τους τρεις κατηγορούμενος να παραμείνουν στο ξενοδοχείο της αποστολής και να μην αποχωρήσουν από αυτό πριν διαλευκανθεί η υπόθεση. Κάτι που σημαίνει πως οι τρεις παίκτες δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο φιλικό παιχνίδι με το Georgia Tech.

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο βέβαια είναι τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη, όπως επίσης ποιες θα είναι οι επιπτώσεις σε ακαδημαϊκό και αθλητικό επίπεδο.

AP Photo/Michael Owen Baker

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ