NCAA

Πέρασαν 24 χρόνια από το ιστορικό λάθος του Webber στον τελικό του NCAA

Πέρασαν 24 χρόνια από το ιστορικό λάθος του Webber στον τελικό του NCAA

Πέρασαν δύο ντουζίνες χρόνια από την ημέρα που ο Chris Webber έκανε το ιστορικό λάθος στον τελικό της March Madness ανάμεσα σε Michigan και North Carolina, χαρίζοντας ουσιαστικά τον τίτλο στους "Tar Heels".

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, είναι δεδομένο πως ο Chris Webber δεν πρόκειται να ξεχάσει το βράδυ της 5ης Απριλίου 1993, όταν έκανε το σημαντικότερο λάθος της καριέρας του. Ο βετεράνος σέντερ, που διέπρεψε με την παρουσία του στο ΝΒΑ τις τελευταίες δύο δεκαετίες, συνεχίζει να βλέπει το λάθος του στον τελικό της March Madness απέναντι στο North Carolina να τον στοιχειώνει.

Τότε που ζήτησε τάιμ άουτ από τους διαιτητές, την στιγμή που δεν είχε το δικαίωμα να το κάνει. Αποτέλεσμα; Η ομάδα του χρεώθηκε με τεχνική ποινή, κι έχασε κάθε ελπίδα για να πάρει τον τίτλο. Κάπως έτσι, οι "Fab Five" των "Wolverines" δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που θεωρούνταν δεδομένο για πολλούς, εκείνη την εποχή. Ένα λάθος που πολλοί πιστεύουν ότι έγινε εσκεμμένα, άλλοι πάλι θεωρούν ότι την "πάτησε" βλέποντας κάποιον από τον πάγκο της ομάδας του να του κάνει νόημα να καλέσει το τάιμ άουτ.

Κανείς δεν θα μάθει την αλήθεια, ενδεχομένως. Η ουσία είναι πως σαν σήμερα έγινε η φάση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη στην ιστορία των τελικών του NCAA.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ