NCAA

Πανηγύρισε την πρόκριση σκίζοντας το πουκάμισό του!

Πανηγύρισε την πρόκριση σκίζοντας το πουκάμισό του!

Ο Έρικ Μάσελμαν, προπονητής του Νεβάντα, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τη νίκη της ομάδας του επί του Σινσινάτι, που έσκισε το πουκάμισό του! (VIDEO)

Το Νεβάντα έκανε την ανατροπή της χρονιάς στον αγώνα με το Σινσινάτι. Για την ακρίβεια, έκανε την δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του τελικού τουρνουά του NCAA. Ο Έρικ Μάσελμαν βγήκε, λοιπόν, από τα ρούχα του. Στην... κυριολεξία.

Ο 52χρονος προπονητής (που έχει κοουτσάρει στο παρελθόν και τους Ατλάντα Χοκς στο ΝΒΑ) ήταν τόσο ενθουσιασμένος από τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του , παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 22 πόντους διαφορά 11,5 λεπτά πριν από τη λήξη, που έσκισε το πουκάμισό του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. " Είναι τρελό. Ο κόουτς προπονείται κάθε πρωί, οπότε βγάζει γενικά πολύ τις μπλούζες του", είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Κέιλεμπ Μάρτιν, ένας από τους κορυφαίους του Νεβάντα στον αγώνα με το Σινσινάτι.

" Οπότε ξέρω ότι θα χρησιμοποιήσει σίγουρα την πρόκριση μας σαν δικαιολογία ώστε να βγάλει το πουκάμισό του και να δείξει λίγα από τα μούσκουλά του", πρόσθεσε ο σμολ φόργουορντ του Νεβάντα.


Photo credits: AP Photo/Mark Humphrey
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ