NCAA

Παίκτρια στο NCAA έκανε quadruple-double!

Παίκτρια στο NCAA έκανε quadruple-double!
INSTAGRAM

Η Shakyla Hill έγραψε ιστορία στο γυναικείο κολεγιακό μπάσκετ, αφού σημείωσε quadruple-double! 24 χρόνια είχε να συμβεί κάτι τέτοιο!

Η Shakyla Hill δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστή. Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Και ο λόγος είναι ότι σημείωσε quadruple-double (είχε δηλαδή +10 σε 4 διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες) στον αγώνα του Grabling State με το Alabama State!

Η Hill ολοκλήρωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 10 ριπάουντ, 10 ασίστ και 10 κλεψίματα (!) σημειώνοντας το 4ο quadruple-double στην ιστορία του NCAA και το πρώτο έπειτα από 25 χρόνια! Το καλύτερο βέβαια είναι ότι αυτό το σπουδαίο ρεκόρ συνδυάστηκε και με νίκη της ομάδας της με 93-71.

Η Hill έχει ύψος 1.70 μέτρα και αγωνίζεται ως γκαρντ, ενώ βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών της. Την φετινή σεζόν έχει 12.6 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 5.6 κλεψίματα μέσο όρο, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από δύο ημέρες, κόντρα στο Alabama A&M είχε δείξει τις... άγριες διαθέσεις της, αφού είχε τελειώσει το παιχνίδι με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 10 κλεψίματα!

Για την ιστορία, παρατίθεται και το επίσημο στατιστικό του αγώνα, όπου δείχνει την τρομερή επίδοση της νεαρής γκαρντ

Παίκτρια στο NCAA έκανε quadruple-double!
Παίκτρια στο NCAA έκανε quadruple-double!
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ