NCAA

Όταν ο Ντόρσεϊ συνάντησε τον Κόμπι

Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel)
Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Δύο ημέρες πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Oregon με το North Carolina ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συναντήθηκε με τον Κόμπι Μπράιαντ και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

Καλύτερη έμπνευση δεν θα μπορούσε να αντλήσει δύο ημέρες πριν από το ματς της ζωής του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Τα ξημερώματα της Κυριακής το Oregon θα αντιμετωπίσει το πανίσχυρο (και φαβορί για τον τίτλο) North Carolina και ο Ελληνας ομογενής γκαρντ είχε συνάντηση με τον Κόμπι Μπράιαντ, μη χάνοντας φυσικά την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον "θρύλο" των Λέικερς.

" Θρύλος" έγραψε απλά στο Instagram o Ντόρσεϊ, ο οποίος διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της χρονιάς και καταγράφει αφειδώς πόντους στο τελικό τουρνουά του NCAA. Ο Ντόρσεϊ είναι τόσο "καυτός" τελευταία, που δεν λείπουν φυσικά και τα σχετικά πειράγματα.

" Θα πρέπει να επιλέξω τον Ντόρσεϊ" γράφει κάποιος συγκρίνοντας τον γκαρντ του Oregon με τον "Black Mamba", ενώ κάποιος άλλος σχολιάζει ότι ο " Κόμπι έβγαλε φωτογραφία με τον κορυφαίο όλων των εποχών". Πέρα από τα αστεία, πάντως, ο Ντόρσεϊ όντως θα χρειαστεί να έχει... νοοτροπία Mamba (όπως γράφουν κάποιοι) την Κυριακή απέναντι στο North Carolina για να έχει τύχη το Oregon...

Legend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Dorsey (@tylerdorsey5) στις

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ