NCAA

Ο Webber "κράζει" το Kentucky

Ο Webber "κράζει" το Kentucky

Ο Chris Webber πάει κόντρα στο ρεύμα και κράζει το Kentucky, την ώρα που χαρακτηρίζει ως αστεία τη σύγκριση του Willie Cauley - Stein με τον DeAndre Jordan.

Εννέα στους δέκα αναλυτές/σχολιαστές του κολεγιακού πρωταθλήματος μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το Kentucky και όσα έχει καταφέρει φέτος. Υπάρχει όμως κι αυτός ο ένας (στους δέκα) που πάει κόντρα στο ρεύμα. Ένας από αυτούς είναι ο Chris Weeber, που μίλησε δημόσια για την ομάδα του John Calipari, παρουσιάζοντας τα κακώς κείμενα, την ώρα που ήρθε να κατευνάσει λίγο τον ενθουσιασμό γύρω από τις εμφανίσεις του Willie Cauley - Stein.

" Θα πω αρχικά ότι το Kentucky είναι μια καλή ομάδα, αλλά αυτό είναι λογικό όταν έχεις τρία παιδιά που είναι πάνω από 2μ06", είπε αρχικά ο βετεράνος NBAer για να θυμίσει πως " ο Pat Connaughton του Notre Dame κυριάρχησε στο μεταξύ τους παιχνίδι".

Όταν η συζήτηση πήγε στον Willie Cauley - Stein, που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα φέτος με τις εμφανίσεις του, είπε πως " επειδή είναι μικρός ακόμα δεν μου αρέσει να κάνω κουβέντα σχετικά με το που μπορεί να φτάσει. Αυτό προσθέτει πίεση και βάρος στον αθλητή. Το να συγκρίνεται όμως με τον DeAndre Jordan είναι ένα από τα πιο γελοία πράγματα που έχω ακούσει ποτέ. Είναι εξίσου γελοίο με το να λέει ο Larry Brown πως θα μπορούσε το Kentucky να κερδίσει μία περιφέρεια της Ανατολής".

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού είχε κι άλλα να πει. Όπως ότι " όταν είσαι τριτοετής και πάνω από 2μ10 δεν γίνεται να μην έχεις διψήφιο αριθμό πόντων ανά παιχνίδι (σ.σ.: ο Willie Cauley Stein μετρά 9.1 πόντους κατά μέσο όρο)", για να καταλήξει επισημαίνοντας πως "δύσκολα θα γίνει βασικός σε ομάδα του ΝΒΑ. Είναι εξαιρετικό παιδί και λογικά πάντως θα κάνει καριέρα στο ΝΒΑ".

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του ήταν άμεσες και αφορούσαν κυρίως το Twitter, όπου δεκάδες φίλοι των "Wildcats" μπήκαν στον κόπο να... απαντήσουν ποικιλοτρόπως στα λεγόμενά του. Όσο για το ίδιο το Kentucky και τον τριτοετή σέντερ; Θα "μιλήσουν" στο παρκέ, στο Final Four της Indianapolis.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ