NCAA

Ο ύψους 1.75 μέτρων Κλέμονς σημείωσε 51 πόντους σε αγώνα του NCAA!

Ο ύψους 1.75 μέτρων Κλέμονς σημείωσε 51 πόντους σε αγώνα του NCAA!

Τρελή επίδοση από τον δευτεροετή γκαρντ του άσημου Κολεγίου του Campell, Κρις Κλέμονς, ο οποίος σημείωσε 51 πόντους σε έναν αγώνα!

Η "March Madness" πλησιάζει στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα, όταν και οι 64 καλύτερες ομάδες της χώρας θα "παλέψουν" για το τρόπαιο του Πρωταθλητή. Μία από τις ομάδες που θέλει να μπει στα πλέι-οφ και να ζήσει αυτή την εμπειρία είναι και το άσημο Κολέγιο του Campell, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στα πλέι-οφ της περιφέρειάς του, Big South, όπου και μόλις προκρίθηκε στα Ημιτελικά της διοργάνωσης. Και το οφείλει σχεδόν αποκλειστικά στον ύψους 1.75 μέτρων Κρις Κλέμονς, ο οποίος έκανε το παιχνίδι της ζωής του!

Ο βραχύσωμος γκαρντ πραγματοποίησε ονειρεμένη εμφάνιση κόντρα στο Κολέγιο του UNC-Asheville, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 81-79, σταματώντας στους 51 πόντους με 10/18 δίποντα, 8/14 τρίποντα και 7/8 βολές! Κανένας άλλος συμπαίκτης του μάλιστα δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων, σε μία ακόμα απόδειξη ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ουσιαστικά... one man show.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο βίντεο όπου φαίνονται τα... όργια που έκανε ο Κρις Κλέμονς, ο οποίος, για την ιστορία, την φετινή σεζόν αριθμεί 23.2 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ μέσο όρο σε 33.1 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ