NCAA

Ο Μπάρκλεϊ "τρελάθηκε" με το buzzer beater του Jenkins

Ο Μπάρκλεϊ "τρελάθηκε" με το buzzer beater του Jenkins

Αν και δεν έχει αποφοιτήσει από το Villanova, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ πανηγύρισε με την ψυχή του το νικητήριο τρίποντο του Kris Jenkins στον τελικό του NCAA. Δείτε πως αντέδρασε ο "Σερ", αλλά κι ένας σεκιουριτάς του γηπέδου. (VIDEOS)

Το buzzer beater του Kris Johnson στον τελικό του NCAA αρκούσε για να... τρελάνει κόσμο , αφού το Villanova κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας του (μετά από 31 χρόνια αναμονής) με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Μπορεί ο προπονητής των "Wildcats", Jay Wright, να προτίμησε το... poker face δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του νικητήριου καλαθιού, αλλά ο -εκ των σχολιαστών της αναμέτρησης- Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν μπορούσε να κρατηθεί.

Σηκώθηκε από την καρέκλα του, σήκωσε τα χέρια, πανηγύρισε και... χόρεψε έξαλλα, σα να είχε βάλει συμπαίκτης του το τρίποντο! Παρεμπιπτόντως, όχι δεν φοίτησε στο Villanova στα κολεγιακά του χρόνια.

Ξεκαρδιστικός ήταν κι ο τρόπος που αντέδρασε ένας εκ των εργαζομένων ασφαλείας του γηπέδου κατά την επίτευξη του καλαθιού του Kris Johnson. Εντάξει, αυτός δεν ήταν τόσο εκδηλωτικός όσο ο "Σερ Τσαρλς", αλλά η γκριμάτσα που έκανε ήταν "όλα τα λεφτά".

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ