NCAA

Ο Μπάγκλι δείχνει την αξία του

Ο Μπάγκλι δείχνει την αξία του

Ο Μάρβιν Μπάγκλι δείχνει από νωρίς στο κολεγιακό πρωτάθλημα ότι θα είναι ένας από τους υποψήφιους "αντίπαλους" του Λούκα Ντόντσιτς για το Νο. 1 του Draft (VIDEO).

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο κολεγιακό μπάσκετ και πιθανός υποψήφιος ακόμα και για το Νο. 1 του Draft του 2018. Ο Μάρβιν Μπάγκλι έδειξε μερικούς από τους λόγους που συμβαίνει αυτό στο μεγάλο κυριακάτικο παιχνίδι του κολεγιακού πρωταθλήματος μεταξύ του Ντιουκ και της Φλόριντα.

Ο αριστερόχειρας πάουερ φόργουορντ είχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τουλάχιστον 30 πόντους και 15 ριμπάουντ, μοίρασε ακόμα 2 ασίστ, έκοψε ένα σουτ και -προ πάντων- οδήγησε τους Μπλου Ντέβιλς στη νίκη επί των Γκέιτορς με 87-84. Ο Μπάγκλι είναι ακόμα 18 ετών (για την ακρίβεια είναι 14 ημέρες μικρότερος από τον Λούκα Ντόντσιτς) και χρειάζεται πολλή δουλειά, όπως και ενδυνάμωση.

Εντούτοις έχει τρομερά φυσικά προσόντα, κινείται διαρκώς και μοιάζει πολύ ψηλότερος από 2,11μ., χάρις στο τεράστιο άνοιγμα χεριών που διαθέτει. Έπειτα από οκτώ αγώνες στη σεζόν ο πρωτοετής πάουερ φόργουορντ έχει 22,3 πόντους και 11,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε μία ομάδα που θεωρείται υποψήφια ακόμα και για τον κολεγιακό τίτλο.

Photo credits: AP Photo/Craig Mitchelldyer

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ