NCAA

Ο γιος του Shaquille O'Neal επέλεξε Κολέγιο

Crossroads School's Shareef O'Neal #23 in action against Cambridge Rindge and Latin during a high school basketball game at the 2017 Hoophall Classic on Saturday, January 14,, 2017, in Springfield, MA.. Cambridge Rindge and Latin won. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP

Ο Shareef O'Neal, γιος του Θρύλου του ΝΒΑ, Shaquille O'Neal, πήρε τη μεγάλη απόφαση, επιλέγοντας να φοιτήσει στο Κολέγιο του Arizona. Απέρριψε το Κολέγιο που πήγε ο πατέρας του!

Ο Shaquille O'Neal είχε ξεκαθαρίσει πριν μερικούς μήνες ότι δεν θα πιέσει τον γιο του στην απόφασή του για το σε ποιο Κολέγιο θα φοιτήσει. Ξέροντας ότι ο Shareef O'Neal θεωρείται ένα από τα 20 μεγαλύτερα ταλέντα σε επίπεδο Γυμνασίων, ο Shaq είδε τις προτάσεις να πέφτουν... βροχή. Μία από αυτές ήρθε από το Κολέγιο που φοίτησε ο ίδιος, το LSU. Ο γιος του ωστόσο θα πάει... αλλού.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Shareef O'Neal, η σεζόν 2018/19 θα τον βρει στο Κολέγιο του Arizona. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα στο NCAA, με τους ειδικούς να θεωρούν ότι έχουν κάνει ήδη εξαιρετική δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο O'Neal θα παλέψει να καλύψει το κενό του Φινλανδού Lauri Markκanen, ο οποίος δήλωσε διαθεσιμότητα στο προσεχές ντραφτ, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι θα καταλήξει στις πρώτες 10 θέσεις.

Σύμφωνα με το δίκτυο ESPN o O'Neal είναι αυτή τη στιγμή ο 19ος καλύτερος παίκτης σε όλες τις ΗΠΑ σε επίπεδο Γυμνασίου. Είναι 17 χρονών, έχει ύψος 2.08 μέτρα και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μέσα από ένα βίντεο τι μπορεί να κάνει στο παρκέ:


AP Photo/Gregory Payan
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ