NCAA

Ο Φρανκ Μέισον... βλέπει το θάνατό του

Ο Φρανκ Μέισον... βλέπει το θάνατό του

Απίστευτο: Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων του Draft Combine, ομάδα του ΝΒΑ ρώτησε τον Φρανκ Μέισον ΙΙΙ... πώς θα ήθελε να πεθάνει (VIDEO)!

Το Draft Combine δεν χρησιμεύει μόνο για τις δοκιμές και τις μετρήσεις των παικτών που μάχονται για μία (καλύτερη) θέση στο φετινό Draft, αλλά και για την καλύτερη δυνατή σκιαγράφηση του χαρακτήρα των υποψηφίων. Στο πλαίσιο αυτό οι ομάδες του ΝΒΑ έχουν τη δυνατότητα να περνούν από συνεντεύξεις τους νεαρούς αθλητές και να τους υποβάλλουν σε... όχι και τόσο συνηθισμένες ερωτήσεις, σαν αυτή που δέχτηκε ο Φρανκ Μέισον ΙΙΙ.

" Εάν ήταν να πεθάνω, με ποιόν τρόπο να ήθελα να φύγω".

Αυτή ήταν η πιο "τρελή" ερώτηση που δέχτηκε ο πόιντ γκαρντ του Κάνσας στο πλαίσιο των χθεσινών συνεντεύξεων, όπως αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα! " Απάντησα ότι θα ήθελα να συμβεί στον ύπνο μου, επειδή δεν θα ήθελα να αισθανθώ πόνο. Οπότε θα προτιμούσα να κοιμάμαι γύρω από τον γιο μου και την οικογένεια μου" αποκρίθηκε ο Μέισον, ο οποίος είχε την περασμένη χρονιά είχε 20,9 πόντους, 5,2 ασίστ, 4,2 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο στους Τζέιχοκς.

Photo Credits: AP/Charlie Riedel

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ