NCAA

Ο εκφωνητής... τρελάθηκε!

Ο εκφωνητής... τρελάθηκε!

Ένας αγώνας δεύτερης κατηγορίας του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ οδηγήθηκε στην παράταση με σουτ από τα 22 μέτρα και ο εκφωνητής είχε μία από τις κορυφαίες αντιδράσεις που μπορείς να ακούσεις (VIDEO).

Στον αγώνα μεταξύ του Μοντέβαλο και του Γιανγκ Χάρις για τη δεύτερη κατηγορία του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ οι γηπεδούχοι έστειλαν το παιχνίδι με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο. Ο Σι Τζέι Γουίλσον μάζεψε το αμυντικό ριμπάουντ από τη χαμένη ελεύθερη βολή των φιλοξενούμενων, έκανε ένα βήμα, πέταξε τη μπάλα από απόσταση 22 μέτρων και αυτή κατέληξε στο καλάθι του Γιανγκ Χάρις!

Δεν ξέρουμε, πάντως, εάν ήταν καλύτερο το καλάθι ή η αντίδραση του εκφωνητή: “ Ναι, ναι, ναι. Ω Θεέ μου, ναι, ναι, ναι! Συγχώρεσε με Κύριε που μέτρησα τις κότες πριν τις σφάξουν (σ.σ. φράση που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί για κάποιον που προδικάζει κάτι πριν συμβεί). Βάλαμε τρίποντο και το ματς είναι ισόπαλο. Ο κόσμος ήδη έφευγε από το γήπεδο. Τώρα επιστρέφει”.

Η αντίδραση του εκφωνητή του Μοντέβαλο έγινε viral στις ΗΠΑ, ωστόσο η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Έστω και στην παράταση το Γιανγκ Χάρις πήρε το παιχνίδι.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ