NCAA

Ο Αϊζέια Τόμας τρολάρει τον Τζόρνταν!

Ο Αϊζέια Τόμας τρολάρει τον Τζόρνταν!

Η Ιντιάνα νίκησε τα ξημερώματα της Πέμπτης το Νορθ Καρολάινα και ο Αϊζέια Τόμας δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον άσπονδο φίλο του, τον Μάικλ Τζόρνταν.

Οι σχέσεις του Αϊζέια Τόμας με τον Μάικλ Τζόρνταν ποτέ δεν ήταν και οι καλύτερες. Από την περίφημη ιστορία του All-Star Game του 1985, όταν ο Τόμας και κάποιοι άλλοι παίκτες της Ανατολής δεν πάσαραν εσκεμμένα στον Τζόρνταν, μέχρι το “βέτο” που άσκησε ο “M.J.” στη Dream Team του 1992 για να μην συμπεριληφθεί ο “Ζίκι” στην τελική 12άδα, οι δυο σούπερ σταρ του παρελθόντος είχαν ουκ ολίγες κόντρες μεταξύ τους. Προφανώς ο “πόλεμος” ακόμα συνεχίζεται. Έστω και σε επίπεδο... τρολαρίσματος.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης η Ιντιάνα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο κολεγιακό πρωτάθλημα, καθώς υποχρέωσε το Νορθ Καρολάινα στην πρώτη φετινή ήττα του έπειτα από 7 σερί νίκες με 76-67. Ο Τόμας (απόφοιτος του πανεπιστημίου της Ιντιάνα) δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να τρολάρει τον παλιό αντίπαλο του, τον Μάικλ Τζόρνταν (απόφοιτο του Νορθ Καρολάινα).

Τι έκανε ο “Ζίκι”; Πήρε ένα τεράστιο meme του Τζόρνταν (το... γνωστό, που δείχνει τον “Air” να κλαίει) και το έδειχνε επιδεικτικά στο κοινό της Ιντιάνα! “ Δύο κοπέλες, μου το έδωσαν και ήξερα ότι το κοινό θα τρελαινόταν. Αυτό ακριβώς συνέβη όταν το κράτησα ψηλά” είπε ο Αϊζέια Τόμας στο ESPN για την αντίδραση του αμέσως μετά τη νίκη της Ιντιάνα επί του Νορθ Καρολάινα. “ Μου αρέσει να είμαι φίλαθλος, ήταν πολύ διασκεδαστικό” πρόσθεσε ο Τόμας, που χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Τζόρνταν “ φιλική”.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ