NCAA

Νοκ άουτ το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου

Νοκ άουτ το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου

Το Κάνσας Στέιτ νίκησε το Γουέικ Φόρεστ 95-88 και πέταξε την ομάδα του Κωνσταντίνου Μήτογλου εκτός συνέχειας στο τελικό τουρνουά του NCAA.

Βραχύβια αποδείχθηκε η πορεία του Γουέικ Φόρεστ και του Κωνσταντίνου Μήτογλου στο τελικό τουρνουά του NCAA, το οποίο άνοιξε τα ξημερώματα της Τετάρτης με τους δύο προκριματικούς αγώνες για την τελική κατάρτιση του ταμπλό. Το Κάνσας Στέιτ αποδείχθηκε πολύ σκληρό για τα δόντια των Ντίμον Ντίκονς, καθώς είχε συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ μετά τα πρώτα 7-8 λεπτά και επικράτησε με 95-88.

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Μήτογλου, που πέτυχε 7 πόντους με 4/6 βολές και 1/5 σουτ, έχοντας ακόμα 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 4 φάουλ στα 29 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Καμάου Στόουκς έβαλε 19 από τους 22 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί με τον Γουέσλι Ινγούντου (24 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και τον Ντι Τζέι Τζόνσον (18 πόντοι) οδήγησαν το Κάνσας Στέιτ στη νίκη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν κατόρθωσε να ξεφύγει με μεγαλύτερη διαφορά από 10 πόντους, αλλά έλεγχε καθ' όλη τη διάρκεια του χάρις στο εκπληκτικό 66% εντός πεδιάς.

Οι Τζον Κόλινς (26 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Μπράιαντ Κρόφορντ (20 πόντοι, 10 ασίστ) ήταν οι κορυφαίοι από το Γουέικ Φόρεστ, το οποίο εμφανίστηκε σε τελικό τουρνουά για πρώτη φορά την τελευταία επταετία και κατάφερε να διατηρηθεί μέσα στο ματς επί 40 λεπτά. Η ομάδα του Ντάνι Μάνινγκ κατόρθωσε μάλιστα να ρίξει τη διαφορά από τους 10 πόντους μέχρι τους τρεις 11 φορές στο δεύτερο ημίχρονο! Δεν μπόρεσε όμως ποτέ να κάνει το επόμενο βήμα.

"Καθάρισε" ο κοντός!

Στο εναρκτήριο παιχνίδι των “First Four” ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο ύψους 1,65μ. Τζούνιορ Ρόμπινσον! Ο κοντύτερος παίκτης σε όλη την πρώτη κατηγορία του κολεγιακού πρωταθλήματος πέτυχε 23 πόντους και οδήγησε το Μάουντ Σεντ Μέρις στη νίκη επί του Νιου Ορλεανς (67-66), μόλις τη δεύτερη στην ιστορία του πανεπιστημίου σε τελικό τουρνουά. Οι Μάουντενίρς θα είναι οι αντίπαλοι της Βιλανόβα, της κατόχου του τίτλου, στη φάση των “64” του τελικού τουρνουά.

Τα αποτελέσματα των “First Four”:

Μάουντ Σεντ Μέρις-Νιου Ορλεανς 67-66

Κάνσας Στέιτ-Γουέικ Φόρεστ 95-88

Πατήστε σε εδώ για να δείτε ολόκληρο το bracket

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ