NCAA

Στεριοπούλου: "Σημαντική η βοήθεια της Βασιλικής"

Στεριοπούλου: "Σημαντική η βοήθεια της Βασιλικής"

Η Ελένη Στεριοπούλου έγραψε στο blog του Sport24.gr για τους πρώτους μήνες στον Καναδά, τη συγκατοίκηση με τη Βασιλική Λούκα, αλλά και τη σημασία που αυτή παίζει στην προσαρμογή της στα νέα δεδομένα.

Ο Καναδάς αποτελεί τη νέα "πατρίδα" για δύο "δικά μας" κορίτσια, την Ελένη Στεριοπούλου και τη Βασιλική Λούκα. Η πρώην παίκτρια του Ελληνικού είχε παρουσιαστεί στο Sport24.gr πριν από τρεις περίπου μήνες. Σήμερα (28/2) είναι η σειρά της Ελένης Στεριοπούλου να καταγράψει στο blog τη δική της οπτική για τη ζωή στο UNBC και τις αντικειμενικές δυσκολίες που συνάντησε τον πρώτο καιρό που μετακόμισε στον Καναδά.

" Χαίρετε,

είμαι κι εγώ πρωτοετής στο UNBC, όπως η Βασιλική (Λούκα). Η προσαρμογή μου ήταν βέβαια λίγο πιο δύσκολη γιατί ήρθα στα μέσα της χρονιάς και δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, για να καταλάβω τι και πως. Ο κόουτς όμως με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και αυτό βοήθησε στο να βρω ρυθμό στο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα κορίτσια, επίσης, με βοήθησαν σημαντικά. Ειδικά η Βασιλική, που με έκανε να νιώσω πιο άνετα, από την πρώτη κιόλας προπόνηση.

Ομολογώ πως η ζωή μου έχει αλλάξει αρκετά και γι αυτόν τον λόγο έχω αρχίσει να ωριμάζω περισσότερο. Παρακολουθώ όλα τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, πράγμα που θεωρώ το πλέον σημαντικό γιατί αποτελούσε προτεραιότητά μου το ακαδημαϊκό κομμάτι.

Παρόλ' αυτά, προπονούμαι αρκετά και θέλω να βελτιωθώ αγωνιστικά όσο περισσότερο μπορώ. Κάνω διαφορετικά πράγματα σε σχέση με την εποχή που ήμουν στην Ελλάδα, ενώ δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο είχα παλιά. Μου αρέσει όμως ο τρόπος ζωής εδώ. Κι ας είναι διαφορετικός απ όσα είχα συνηθίσει.

Μπασκετικά, ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι διαρκώς, μέσα από την προπόνηση, και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Όσον αφορά το ακαδημαϊκό κομμάτι, θέλω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και να πάρω το πτυχίο μου, στην ώρα του.

Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφερθώ στη Βασιλική (Λούκα), που με βοήθησε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου στον Καναδά. Μένω μαζί με εκείνη και τον αδερφό της, οπότε όλα έγιναν πιο εύκολα. Γνωριζόμασταν από την Ελλάδα, οπότε ήξερα πάνω κάτω πως θα με βοηθήσει στο κομμάτι της προσαρμογής. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, σε αυτή τη φάση της ζωής μου, να έχω δίπλα μου μια άλλη κοπέλα από την Ελλάδα.

Αυτά από εμένα,

Ελένη"

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ