NCAA

Μεγάλη νίκη για το Ντέιτον του Κώστα Αντετοκούνμπο

Μεγάλη νίκη για το Ντέιτον του Κώστα Αντετοκούνμπο

Το Ντέιτον επικράτησε στον αγώνα-θρίλερ με το Ντέιβιντσον (65-64), με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να έχει πάντως πολύ μικρή συμμετοχή στον αγώνα (VIDEO).

Η μάχη μεταξύ των δύο πιο εύστοχων ομάδων της Atlantic 10 ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Κώστα Αντετοκούνμπο. Το Ντέιτον σούταρε με ποσοστό 60% στα δίποντα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να καταβάλει το Ντέιβιντσον με 65-64, αν και είδε μία διαφορά εννέα πόντων (55-46 στο 34') να γίνεται 60-61 (υπέρ των φιλοξενούμενων) με 1'27'' να απομένει για τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι Τρέι Λάντερς (16 πόντοι), Τζος Κάνινγκχαμ (15 πόντοι) και Ντάρελ Λιούις (14 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς του Ντέιτον, αλλά ο Τζέιλεν Κράτσερ ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά με το τρίποντο που πέτυχε 56'' πριν από τη λήξη, δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα με 63-61. Ο Λάντερς διεύρυνε το προβάδισμα του Ντέιτον με δύο βολές (65-61) και μετά το τρίποντο του Γκρέιντι (65-64) και την άστοχη βολή του Ντέιβις στα 3,3'', το Ντέιβιντσον δεν βρήκε στόχο σε τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου.

Μόνο 4 λεπτά αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που πρόλαβε να μαζέψει δύο ριμπάουντ και να κάνει ένα λάθος και δύο φάουλ σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Photo credits: mydaytondailynews.com

Παρακολουθήστε highlights από την αναμέτρηση:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ