NCAA

Μεγάλη εμφάνιση, αλλά ήττα στον Τελικό για Ντόρσεϊ

Oregon's Tyler Dorsey reacts after scoring against Arizona during the first half of an NCAA college basketball game for the championship of the Pac-12 men's tournament Saturday, March 11, 2017, in Las Vegas.(AP Photo/John Locher)
Oregon's Tyler Dorsey reacts after scoring against Arizona during the first half of an NCAA college basketball game for the championship of the Pac-12 men's tournament Saturday, March 11, 2017, in Las Vegas.(AP Photo/John Locher) AP

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν συγκλονιστικός για ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά η σπουδαία εμφάνισή του δεν αρκούσε στο Oregon, που ηττήθηκε με 83-80 από την Arizona στον Τελικό της Περιφέρειας Pac-12.

Πριν τον Τελικό της Περιφέρειας Pac-12 με την Arizona ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και οι συμπαίκτες του έμαθαν όχι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τρίτο σκόρερ και καλύτερο μπλοκέρ της ομάδας, Κρις Μπούσερ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού. Το γεγονός αυτό τους σόκαρε, ωστόσο δεν τους εμπόδισε από το να τα δώσουν όλα κόντρα στην Arizona, πριν τελικά ηττηθούν με 83-80.

Ήταν μία ήττα που στοίχισε σε ψυχολογία για το Oregon, το οποίο πάντως ετοιμάζεται πλέον για την τελική φάση του Κολεγιακού Πρωταθλήματος, όπου θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει πρόσκληση, αφού βρίσκεται στο Νο5 της κατάταξης.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν εξαιρετικός σε ακόμα ένα παιχνίδι, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους με 4/7 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 6/7 βολές, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα! Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντίλον Μπρουκς με 25 πόντους, ενώ 16 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Τζόρνταν Μπελ. Για την Arizona, o Αλόνζο Τρίερ είχε 23 πόντους και ο Καντίμ Άλεν 13 πόντους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ