NCAA

"Μακάρι να γυρίσει ο Τσαλμπούρης"

"Μακάρι να γυρίσει ο Τσαλμπούρης"

Ο νέος προπονητής του Iowa State, Steve Prohm, μίλησε για τους "Cyclones" που συνάντησε το φετινό καλοκαίρι, ευχόμενος να έχει τον Γιώργο Τσαλμπούρη στη διάθεσή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο του NCAA.

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Fred Hoiberg από τον πάγκο του Iowa State, ένα μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει δίπλα στο όνομα του Γιώργου Τσαλμπούρη. Δικαιολογημένα ή μη, δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι το γεγονός πως ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των τριών μεγάλων της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ).

Με ύψος 2μ16 και έφεση στο περιφερειακό σουτ άλλωστε, κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα μπορεί να χαρακτηριστεί. Εξ ου και το έντονο "πράσινο" ενδιαφέρον για τα δικαιώματά του . Πριν όμως προκύψει κάποια ουσιαστική επαφή (είτε με το "τριφύλλι" είτε με τους άλλους δύο ενδιαφερόμενους), θα πρέπει να αποφασίσει να αποδεσμευτεί από το Iowa State. Κάτι που απεύχεται ο νέος προπονητής του, Steve Prhom.

" Μακάρι να επιστρέψει τον Αύγουστο και να τον έχουμε μαζί μας στις προπονήσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς των "Cyclones" σε press conference που αφορούσε την ευρωπαϊκή περιοδεία του κολεγίου, τις προσεχείς ημέρες. Όσο για το αν γνωρίζει τι θα κάνει ο Γιώργος Τσαλμπούρης; " Δεν μπορώ να πω ότι θα μείνει ή θα φύγει", απάντησε χαρακτηριστικά. Δείγμα της αβεβαιότητας που υπάρχει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού σχετικά με το μέλλον του 19χρονου παίκτη.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ