NCAA

LeBron James: "Το NCAA είναι διεφθαρμένο"

LeBron James: "Το NCAA είναι διεφθαρμένο"

Ο LeBron James δεν έπαιξε ποτέ στο NCAA, δήλωσε όμως ότι ακόμα και αυτός γνωρίζει ότι το σύστημα στο κολεγιακό μπάσκετ είναι διεφθαρμένο (VIDEO).

Το σκάνδαλο χρηματισμού που ταλανίζει εδώ και μερικούς μήνες το NCAA, μοιάζει με το κοινό μυστικό που άπαντες γνώριζαν, αλλά ουδείς μιλούσε γι' αυτό. Από τη στιγμή που άνοιξε όμως ο ασκός του Αιόλου, ουδείς σιωπά. Ακόμα και αθλητές που παρέκαμψαν στο παρελθόν το κολεγιακό μπάσκετ για να παίξουν στο ΝΒΑ, όπως ο LeBron James...

" Το NCAA είναι διεφθαρμένο, το γνωρίζουμε αυτό. Λυπάμαι, αλλά είναι διεφθαρμένο", είπε ο σούπερ σταρ των Cleveland Cavaliers, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας του. " Δεν υπήρξα ποτέ μέρος του, οπότε δεν γνωρίζω τα μέσα και τα έξω, ούτε τους κανονισμούς και τους περιορισμούς, ξέρω όμως τι σημαίνουν οι κορυφαίοι αθλητές για τα κολέγια, τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο football.

Ξέρω πόσα παίρνουν οι προπονητές των κολεγίων και πόσα κερδίζουν τα κολέγια από αυτά τα παιδιά... Πάντα άκουγα ότι αυτά τα παιδιά λαμβάνουν δωρεάν εκπαίδευση... Ξέρω ότι όμως δεν τα φέρνουν για να έχουν καλή εκπαίδευση, αλλά τα βοηθήσουν να φτάσουν μέχρι το Final Four ή σε ένα πρωτάθλημα, οπότε είναι ένα περίεργο πράγμα", τόνισε ο James.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ