NCAA

Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο Αντετοκούνμπο

Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έβαλε 12 πόντους σε 19 λεπτά και βοήθησε το Ντέιτον να νικήσει το Σεντ Λούις 53-50 στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Την καλύτερή του εμφάνιση εδώ και σχεδόν δυόμισι μήνες πραγματοποίησε στο κολεγιακό πρωτάθλημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ σε πόντους (12), ενώ είχε ακόμα 5/6 δίποντα, 2/4 ελεύθερες βολές, 4 ριμπάουντ και 3 κοψίματα στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε στη νίκη του Ντέιτον επί του Σεντ Λούις με 53-50.

Το ατομικό του ρεκόρ το σημείωσε αρχικά στις 26 Νοεμβρίου, ενώ η τελευταία φορά που πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων ήταν στις 7/12. Μάλιστα, στο χθεσινό ματς ο Αντετοκούνμπο έδρασε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, βοηθώντας το Ντέιτον να ανατρέψει διαφορά 13 πόντων. " Η δουλειά μου είναι να μπαίνω στο γήπεδο και να παίχω σκληρά. Αυτό έκανα απόψε. Βοήθησα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό", δήλωσε μετά το ματς ο πρωτοετής φόργουορντ.

Ο Τρέι Λάντερς πρόσθεσε ακόμα 13 πόντους και 8 ριμπάουντ για τους Φλάιερς, που με τη νίκη αυτή πλησίασαν στο ένα παιχνίδι το Σεντ Λούις, το οποίο είναι τέταρτο στην Atlantic 10. Μπροστά του το Ντέιτον εξακολουθεί να έχει ακόμα το VCU, το Σεντ Τζόζεφ'ς και το Ρίτσμοντ, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες της περιφέρειας να περνούν απευθείας στους "8" του τουρνουά.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ