NCAA

Ηττήθηκε έπειτα από 111 σερί νίκες το Connecticut!

Ηττήθηκε έπειτα από 111 σερί νίκες το Connecticut!

Μοιάζει με πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά το Mississippi State νίκησε στον ημιτελικό του γυναικείου Final Four το Connecticut 66-64 και έδωσε τέλος στο σερί των 111 νικών που “έτρεχαν” οι Lady Huskies (VIDEO)!

Παραμονή πρωταπριλίας το Mississippi State έκανε κάτι που έμοιαζε σαν ψέμμα. Οι Lady Bulldogs νίκησαν το Connecticut 66-64 στον ημιτελικό του Final Four του NCAA Γυναικών και σόκαραν όλο το κολεγιακό μπάσκετ, καθώς έσπασαν το απίστευτο σερί των 111 νικών που έτρεχε η δυναστεία του Τζίνο Οριέμα.

Ζω για στιγμές σαν αυτήν. Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή” είπε η ηρωίδα του τελικού, η Μόργκαν Γουίλιαμ, η οποία σημείωσε το νικητήριο καλάθι, την ώρα που ακουγόταν για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας και έδωσε τέλος παράλληλα σε ένα σερί τεσσάρων τίτλων που “έτρεχε” το Connecticut. Από τις 17 Νοεμβρίου 2014 είχε να ηττηθεί το Uconn (από το Standford), το οποίο κυριαρχούσε τόσο απόλυτα στο φετινό πρωτάθλημα, που μέχρι χθες μόνο μία φορά σε ολόκληρη τη σεζόν είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο.

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της έκπληξης, αρκεί να αναλογιστεί το εξής: πέρυσι τέτοια εποχή οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πάλι στο Τελικό Τουρνουά και το Connecticut είχε διαλύσει το Mississippi State με 60 πόντους διαφορά! ΕΞΗΝΤΑ. Ο αριθμός δηλαδή που είχαν γράψει και στον πίνακα των αποδυτηρίων οι Lady Bulldogs πριν από την έναρξη του ημιτελικού, προκειμένου να κινητοποιηθούν ακόμα περισσότερο.

Για την Ιστορία, το Mississippi State έκανε την παρθενική παρουσία του σε Final Four και όχι μόνο απέκλεισε το... θηρίο του κολεγιακού μπάσκετ, αλλά θα διεκδικήσει αύριο και τον πρώτο του τίτλο απέναντι στο South Carolina, το οποίο επικράτησε του Standford στον άλλον ημιτελικό του γυναικείου NCAA.

Δείτε πως κρίθηκε το παιχνίδι:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ