NCAA

Ήττα στο φινάλε για Μήτογλου

Ήττα στο φινάλε για Μήτογλου

Με το Ντίνο Μήτογλου να αποχωρεί νωρίς από το παιχνίδι με ενοχλήσεις, το Wake Forest γνώρισε δραματική ήττα με 85-83 από το Duke, σε ένα παιχνίδι με μπόλικη ένταση.

Τα νεύρα ήταν τεντωμένα, οι τεχνικές ποινές δίνονταν με ευκολία και το Wake Forest απώλεσε διαφορά 10 πόντων, χάνοντας τελικά με 83-85 εντός έδρας από το Duke εξαιτίας ενός τριπόντου του ασταμάτητου Λιουκ Κέναρντ.

Ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χρονιάς στο φετινό NCAA, μόνο που για κακή τύχη της ομάδας του Ντίνου Μήτογλου, το Wake Forest βρέθηκε από την πλευρά των ηττημένων. Και ο Μήτογλου φαίνεται να αποκόμισε και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, που δεν τον άφησε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μείνει στους 4 πόντους με 2/4 σουτ και 4 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Ο Λιουκ Κέναρντ με 34 πόντους και 6/6 τρίποντα (συμπεριλαμβανομένου του νικητήριου τριπόντου με 6 δευτερόλεπτα να μένουν για την λήξη του αγώνα) ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Γκρέισον Άλεν να ακολουθεί με 19 πόντους και 5/11 τρίποντα, αλλά να προσθέτει και 2-3 τσακωμούς ακόμα στο... βιογραφικό του, με αποκορύφωμα αυτόν που ξεκίνησε περίπου 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όταν μπλέχτηκε με κάποιους παίκτες του Wake Forest μπροστά από τον πάγκο του Duke, με τον Μπράντον Τσίλντρες του Wake Forest να τον αγκαλιάζει και να τον... "καθίζει" στον πάγκο, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή!

Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Μπράιαντ Κρόφορντ με 26 πόντους, με τον Τζον Κόλινς να προσθέτει 20 πόντους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από την στιγμή της έντασης με τον Γκρέισον Άλεν.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ