NCAA

Ήττα και αποκλεισμός για τον Μήτρου-Λονγκ

Iowa State guard Naz Mitrou-Long sits on the scorer's table as he watches a senior night video tribute after an NCAA college basketball game against Oklahoma State, Tuesday, Feb. 28, 2017, in Ames, Iowa. Iowa State won 86-83. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Iowa State guard Naz Mitrou-Long sits on the scorer's table as he watches a senior night video tribute after an NCAA college basketball game against Oklahoma State, Tuesday, Feb. 28, 2017, in Ames, Iowa. Iowa State won 86-83. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP

Το Iowa State του Ναζ Μήτρου-Λονγκ πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 80-76 από το Purdue στην φάση των 32 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τελικού τουρνουά του NCAA.

H "March Madness" ολοκληρώθηκε για το Iowa State και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Οι "Cyclones", όπως είναι το παρατσούσκλι του Iowa, πήγαν για μία επική ανατροπή, επέστρεψαν από το -19 αλλά τελικά δεν ολοκλήρωσαν μία επική ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 80-76 και μοιραία τον αποκλεισμό από την συνέχεια του τουρνουά.

Ο Μήτρου-Λονγκ ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας του, ωστόσο στον τελευταίο του αγώνα με την φανέλα του Iowa State (αφού φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές του) πραγματοποίησε την δεύτερη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 5 πόντους με 1/1 δίποντο, 1/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Ο Βινς Έντουαρντς με 21 πόντους και ο Κάλεμπ Σάνιγκαν με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν οι δήμιοι του Iowa State. Για τους ηττημένους, ο Ντιόντε Πάρτον είχε 25 πόντους, ο Ματ Τόμας 20 πόντους και ο Μόντε Μόρις 18 πόντους και 9 ασίστ.

AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ