NCAA

Ήττα και αποκλεισμός για Δημακόπουλο

UC Davis' Chima Moneke, bottom, is defended by UC Irvine's Ioannis Dimakopoulos during the first half of an NCAA college basketball game for the championship of the Big West tournament Saturday, March 11, 2017, in Anaheim, Calif. (AP Photo/Jae C. Hong)
UC Davis' Chima Moneke, bottom, is defended by UC Irvine's Ioannis Dimakopoulos during the first half of an NCAA college basketball game for the championship of the Big West tournament Saturday, March 11, 2017, in Anaheim, Calif. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Το UC Irvine του Ιωάννη Δημακόπουλου δεν τα κατάφερε κόντρα στο Illinois State, ηττήθηκε με 85-71 και αποκλείστηκε μόλις στον πρώτο γύρο του Τουρνουά NIT.

Ο Ιωάννης Δημακόπουλος είπε "Αντίο" με ψηλά το κεφάλι στο Κολεγιακό μπάσκετ. Το UC Irvine του Έλληνα σέντερ πάλεψε κόντρα στο πανίσχυρο Illinois στον πρώτο αγώνα του τουρνουά NIT, αλλά τελικά ηττήθηκε με 85-71 και είδε την σεζόν του να ολοκληρώνεται από την φάση των 32 του γνωστού και ως "Τουρνουά της παρηγοριάς".

Το Illinois ήταν απλώς μία κλάση ανώτερο από το UC Irvine και με ηγέτη τον Ντόντε Χώκινς (22 πόντοι με 6/6 τρίποντα) πήρε μία δίκαιη νίκη-πρόκριση. Ο Ιωάννης Δημακόπουλος ξεκίνησε, ως συνήθως στην βασική πεντάδα της ομάδας του, έχοντας 9 πόντους με 4/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1/3 βολές και 5 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Τζαρόν Μάρτιν με 24 πόντους, με τον Λιουκ Νέλσον να ακολουθεί με 17 πόντους.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν και ο τελευταίος του Ιωάννη Δημακόπουλου στο NCAA, αφού ο Έλληνας σέντερ συμπλήρωσε 4 χρόνια σπουδών και δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει να αγωνίζεται, κάτι που σημαίνει ότι είναι αυτόματα διαθέσιμος για το ντραφτ του 2017. Την φετινή σεζόν ο Δημακόπουλος είχε 11 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 0.9 κοψίματα μέσο όρο σε 20.8 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Jae C. Hong

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ