NCAA

Ήττα για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Ήττα για τον Κώστα Αντετοκούνμπο
DAYTON OFFICIAL PAGE

Το Dayton του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν τα κατάφερε κόντρα στο Saint Mary's, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 54-69. Στα ρηχά ο Έλληνας φόργουορντ.

Το Dayton του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε ούτε αυτή την φορά να "σπάσει" την κατάρα που το θέλει να μην σημειώνει δύο σερί νίκες μέχρι στιγμής φέτος. Μερικές ημέρες μετά τη νίκη επί του Georgia State οι Flyers προσγειώθηκαν απότομα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 69-54 από το Saint Mary's.

To παιχνίδι ήταν ντέρμι στο πρώτο ημίχρονο, το φινάλε του οποίου βρήκε το Dayton να προηγείται με 31-29. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο το Saint Mary's επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του και κυριάρχησε στο παρκέ, φτάνοντας να προηγηθεί ακόμα και με 20 πόντους διαφορά πριν φτάσει στη νίκη.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήρθε από τον πάγκο σε αυτό το παιχνίδι και είχε 6 πόντους με 3/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 κοψίματα και 2 λάθη σε 16 λεπτα συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του ήταν ο Ξέριους Ουίλιαμς με 16 πόντους. Για τους νικητές, ο Κάλβιν Χέρμανσον είχε 17 πόντους και ο Τζόρνταν Φορντ 16 πόντους.

Με αυτή την ήττα το ρεκόρ του Dayton έπεσε στο 5-6.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ