NCAA

Georgetown καλεί Patrick Ewing

Former NBA and Georgetown basketball player Patrick Ewing acknowledges the crowd after he was recognized with an award during the second half of an NCAA college basketball game between Georgetown and Syracuse, Saturday, March 9, 2013, in Washington. Georgetown won 61-39. (AP Photo/Nick Wass)
Former NBA and Georgetown basketball player Patrick Ewing acknowledges the crowd after he was recognized with an award during the second half of an NCAA college basketball game between Georgetown and Syracuse, Saturday, March 9, 2013, in Washington. Georgetown won 61-39. (AP Photo/Nick Wass) AP

Ο Patrick Ewing είναι ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Georgetown, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στις ΗΠΑ. Κοντά στην επιστροφή στους "Hoyas" ο θρύλος των New York Knicks.

Η κάκιστη φετινή πορεία του Georgetown αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στη διοίκηση του κολεγίου, το οποίο αποφάσισε την απόλυση του John Thompson III. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί μια είδηση που τραβάει τα βλέμματα, όσο το όνομα του υποψήφιου διαδόχου του.

Ο Patrick Ewing είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος επιλαχών για να καθίσει στον πάγκο των "Hoyas", μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά, αφού φόρεσε τη φανέλα της για μία τετραετία (1981-'85), πριν κάνει το άλμα για το ΝΒΑ. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο σέντερ - θρύλος των New York Knicks αναμένεται να έχει ραντεβού με τους ανθρώπους του κολεγίου τη Δευτέρα (3/4) προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι και αν θα είναι αυτός, εν τέλει, που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Κάτι που εφόσον συμβεί θα σημάνει το αντάμωμα με τον γιο του, Patrick Ewing Jr., ο οποίος εδώ και μία διετία εργάζεται στο Georgetown ως υπεύθυνος της ομάδας μπάσκετ του κολεγίου. Κοινώς, θα είναι προϊστάμενος του πατέρα του !

AP Photo/Nick Wass

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ