NCAA

Φινάλε με νίκη για Μήτογλου

Φινάλε με νίκη για Μήτογλου

Με τον Ντίνο Μήτολγου να πραγματοποιεί μέτρια εμφάνιση το Wake Forest επιβλήθηκε με 89-84 του Virginia Tech στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και ετοιμάζεται για την τελική φάση της Περιφέρειας ACC.

Το Wake Forest είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα του Virginia Tech, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 84-89 και να κατακτήσει την 10η θέση στην Περιφέρεια ACC, όντας πλέον έτοιμο για την τελική φάση της Περιφέρειάς του, η οποία θα διεξαχθεί στο Brooklyn από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου. Πρώτος αντίπαλος του Wake Forest θα είναι το Boston College.

Στο παιχνίδι τώρα, το Wake Forest δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη.

Ο Ντίνος Μήτογλου ξεκίνησε βασικός αλλά βρέθηκε σε μέτρια βραδιά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 5 πόντους με 1/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ και 1 κόψιμο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μπράιαντ Κρόφορντ με 26 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Όστιν Άριανς να προσθέτει 15 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Ζακ Λεντέι είχε 24 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Σεθ Άλεν 20 πόντους.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ