NCAA

Έχασε σουτ έπειτα από 33 συνεχόμενα εύστοχα!

Έχασε σουτ έπειτα από 33 συνεχόμενα εύστοχα!

Ιστορικό ρεκόρ στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ (για οποιοδήποτε επίπεδο) δημιούργησε η Ρούθι Χίμπερντ, με τα 33 συνεχόμενα σουτ που πέτυχε με το Όρεγκον (VIDEOS).

Ένα ιστορικό ρεκόρ έσπασε τη Δευτέρα στο NCAA και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Όρεγκον-UCLA 101-94. Η Ρούθι Χίμπερντ αστόχησε στον τελευταίο αγώνα του πανεπιστημίου Όρεγκον, κι ενώ προηγουμένως μετρούσε 33 εύστοχα σουτ στη σειρά! Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ (ανδρικού ή γυναικείου), καθώς ξεπέρασε τα 30 συνεχόμενα εύστοχα σουτ που είχε ο Μπράντον Σέροντ του Γιέιλ το 2006.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το παρακάτω γράφημα, και τα 33 διαδοχικά σουτ που πέτυχε η Χίμπερντ επιτεύχθηκαν μέσα από τη ρακέτα, ενώ τα 31 εξ αυτών ήταν λέι-απ και μόνο δύο τζαμπ-σουτ. Για την ιστορία, το σερί των εύστοχων σουτ διήρκεσε 11 περιόδους και δύο παρατάσεις. Εν τέλει διακόπηκε 1'55'' πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια... αποθεώθηκε από το κοινό.

Η δευτεροετής πάουερ φόργουορντ έχει 18,0 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 1,4 κοψίματα κατά μέσο όρο στους 28 αγώνες της σεζόν με το Όρεγκον, σουτάροντας συνολικά με ποσοστό ευστοχίας 66,9%.

Photo credits: AP Photo/Timothy J. Gonzalez

Τα shot chart της Ρούθι Χίμπερντ:






Photo credits: AP Photo/Timothy J. Gonzalez
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ