NCAA

"Έσβησε" το όνειρο για Dorsey

"Έσβησε" το όνειρο για Dorsey

Το Oklahoma έβαλε τέλος στα όνειρα του Tyler Dorsey για παρουσία στο Final Four του Χιούστον. Πρόκριση για το Villanova σε βάρος του Kansas.

Η πορεία του Oregon στη March Madness ολοκληρώθηκε ένα βήμα πριν το Final Four του Χιούστον, με θύτη το Oklahoma. Οι "Sooners" επικράτησαν των "Ducks" με 80-68 στον πρώτο προημιτελικό και πήραν το εισιτήριο για τους αγώνες που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Με τον Buddie Hield (37π. με 13/20 σουτ) να κάνει... όργια, το Oklahoma βρέθηκε από νωρίς σε θέση οδηγού (+18 στο ημίχρονο) για να πάρει με σχετική άνεση την πρόκριση για το Final Four. Ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες του είχαν 12/24 (!) τρίποντα. Όσο για τον Tyler Dorsey; Ο ομογενής πλεϊμέικερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 11 πόντους (με 2/3 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 4/6 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Παρέα στους "Sooners" θα κάνει το Villanova, που έκανε μίνι έκπληξη σε βάρος του Kansas (64-59). Οι "Wildcats" στηρίχθηκαν στον επιθετικό τους πλουραλισμό, έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, για να κάμψουν την αντίσταση των "Jayhawks" που κατά πολλούς ήταν το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ