NCAA

Επιστροφή στο Georgetown για τον Patrick Ewing Jr.

Επιστροφή στο Georgetown για τον Patrick Ewing Jr.
INTIME SPORTS

Πολύ νωρίτερα απ ότι θα περίμενε κανείς, ο Patrick Ewing Jr. αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο πρώην παίκτης των Τρικάλων και της Νέας Κηφισιάς επιστρέφει στο Georgetown, αναλαμβάνοντας χρέη υπευθύνου της ομάδας μπάσκετ.

Η καριέρα του δεν ήταν εφάμιλλη αυτής του πατέρα του. Ο Patrick Ewing Jr. δεν κατάφερε να ακολουθήσει τα χνάρια του θρύλου των New York Knicks, κάνοντας καριέρα ως επί το πλείστον NBDL και την Ευρώπη.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε μάλιστα στα μέρη μας, με τα χρώματα των Τρικάλων και της Νέας Κηφισιάς. Κι αν την πρώτη χρονιά έκανε πράγματα και θαύματα υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη, πέρσι δεν κατάφερε να "δέσει" με το σύνολο της ομάδας των Βορείων Προαστίων, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τη σεζόν στην Αλ Ραγιάν (Κατάρ) του Στέργιου Κουφού.

Όπως αποδείχθηκε, αυτός ήταν ο τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας, ως παίκτης. Γιατί από εδώ και πέρα θα εκτελεί χρέη υπεύθυνου της ομάδας μπάσκε του Georgetown, το οποίο υπηρέτησε ως φοιτητής/αθλητής για μία διετία (2006-'08), κι ενώ νωρίτερα είχε παίξει στο Indiana.

Οι δεσμοί αγάπης με τους "Hoyas" επιβεβαιώθηκαν, με τον νυν τεχνικό της ομάδας, John Thompson III, να επισημαίνει πως " ως παίκτης, ο Patrick "έβλεπε" το παιχνίδι μέσα από τα μάτια του προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει για να ενταχθεί στην ομάδα".

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ