NCAA

Επέστρεψε στις νίκες το Ντέιτον του Αντετοκούνμπο

Επέστρεψε στις νίκες το Ντέιτον του Αντετοκούνμπο

Το Ντέιτον νίκησε εύκολα το Γουάγκνερ 79-67, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να έχει δύο πόντους σε 11 λεπτά, αλλά και ένα άκρως εντυπωσιακό alley-oop κάρφωμα! (VIDEO)

Πιστό στην... παράδοση παρέμεινε και αυτή τη φορά το Ντέιτον του Κώστα Αντετοκούνμπο. Οι Φλάιερς επικράτησαν εύκολα του Γουάγκνερ με 79-67 και συνεχίζουν να εναλλάσσουν τις ήττες με τις νίκες στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Το Ντέιτον ισοπέδωσε τους αντιπάλους του στο πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκε με 42-19 λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χάρις σε alley-oop κάρφωμα του Αντετοκούνμπο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ, κι ας έριξε το Γουάγκνερ τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο στα τελευταία τέσσερα λεπτά.

Το κάρφωμα του πρωτοετή Έλληνα φόργουορντ που έδωσε στο Ντέιτον το μεγαλύτερο προβάδισμα (+23 στο 19') ήταν και το μοναδικό καλάθι του στο παιχνίδι. Ο Αντετοκούνμπο είχε απολογισμό 2 πόντους, 1/1 δίποντο, 0/2 βολές, 1 ασίστ, 1 λάθος και 3 φάουλ στα 11 λεπτά που αγωνίστηκε.

Αυτή ήταν η 6η νίκη σε 12 αγώνες για το Ντέιτον, το οποίο έχει πλέον μπροστά του ένα σαφώς πιο δύσκολο ματς με το Ντουκέιν στις 30 του μηνός (23:00).

Δείτε το κάρφωμα του Κώστα Αντετοκούνμπο:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ