NCAA

Επέλεξε το UCLA o γιος του Shaquille O'Neal

Crossroads School's Shareef O'Neal #23 in action against Cambridge Rindge and Latin during a high school basketball game at the 2017 Hoophall Classic on Saturday, January 14,, 2017, in Springfield, MA.. Cambridge Rindge and Latin won. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Μόλις μερικές ημέρες μετά την απόφασή του να πάρει πίσω την δέσμευσή του από το Κολέγιο του Arizona, o Shareef O'Neal ανακοίνωσε ότι επέλεξε να φοιτήσει στο φημισμένο Κολέγιο του UCLA.

Δεν άργησε να βρει Κολέγιο ο Shareef O'Neal. Ο γιος του Shaquille O'Neal χρειάστηκε μόλις τρεις μέρες για να αποφασίσει πού θα φοιτήσει τελικά μετά την απόφασή του να πάρει πίσω την δέσμευσή του από το Κολέγιο του Arizona λόγω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στο NCAA. Και το κολέγιο που επέλεξε είναι αυτό του UCLA.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι πριν επιλέξει αρχικά το Κολέγιο του Arizona ο O'Neal είχε ως επόμενες επιλογές τα Κολέγια του Kentucky και του LSU. Τώρα όμως που είχε ξανά την επιλογή στα χέρια του επέλεξε το Κολέγιο του UCLA, το οποίο βρίσκεται στο Los Angeles, γεγονός που ενδέχεται να έχει σχέση με το γεγονός ότι πέρασε μεγάλο μέρος των παιδικών του χρόνων στην πόλη λόγω της παρουσίας του πατέρα του στους Lakers.

AP Photo/Gregory Payan

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ