NCAA

Εντυπωσιακό φινάλε σε αγώνα του NCAA

Εντυπωσιακό φινάλε σε αγώνα του NCAA

Ο αγώνας του Kentucky με το Vanderbilt είχε συγκλονιστικό φινάλε, με τον Quade Green να δίνει τη νίκη στην παράταση στην ομάδα του με coast to coast και λέι-απ, αφού όμως στο τέλος το Vanderbilt αστόχησε σε τρίποντο!

Στο NCAA είναι πολύ πιθανό σχεδόν κάθε μέρα να βλέπεις και κάτι όμορφο να γίνεται. Οι εκπλήξεις είναι συχνό φαινόμενο, όπως και τα εντυωπωσιακά φινάλε. Σαν αυτό του αγώνα του Kentucky με το Vanderbilt, που βρήκε το πρώτο να κερδίζει στην παράταση με 83-81 χάρη σε coast to coast του πρωτοετή γκαρντ Quade Green!

Για να φτάσει όμως το παιχνίδι μέχρι εκεί χρειάστηκε νωρίτερα να υπάρξει ο φόβος της δεύτερης παράτασης, όταν ο Clevon Brown του Vanderbilt ισοφάρισε με φόλοου σε 81-81 με 11 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Green να πάρει την μπάλα και να φτάσει μέχρι το καλάθι.

Το όμορφο καλάθι του νεαρού γκαρντ ωστόσο παραλίγο να μην φανεί αρκετό, αφού στην εξέλιξη της φάσης ο Payton Willis αστόχησε σε τρίποντο στο φινάλε του αγώνα, με το Kentucky να πανηγυρίζει μία αγχώδη νίκη.

Δείτε το VIDEO με το συγκλονιστικό φινάλε του αγώνα:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ