NCAA

Εκτός Τελικού Τουρνουά το Villanova!

Εκτός Τελικού Τουρνουά το Villanova!

Το Wisconsin έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη του Τελικού Τουρνουά του NCAA, νίκησε το Villanova 65-62 και πέταξε τους κατόχους του τίτλου εκτός συνέχειας (VIDEOS)!

Μετά τον πιο “ήσυχο” πρώτο γύρο της τελευταίας δεκαετίας, η πρώτη μεγάλη έκπληξη “έσκασε” στο Τελικό Τουρνουά του NCAA! Στη φάση των “32” συγκεκριμένα και προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Αμερική. Το Villanova, κάτοχος του τίτλου και ένα εκ των δύο μεγάλων φαβορί και για τον φετινό τίτλο, τέθηκε νοκ άουτ από τον δεύτερο γύρο, καθώς ηττήθηκε από το Wisconsin με 65-62.

Ο Νάιτζελ Χέιζ πέτυχε 19 πόντους (μάζεψε και 8 ριμπάουντ), συμπεριλαμβανομένου και του νικητήριου λέι-απ 11,4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ενώ ο Μπρόνσον Κένιγκ πρόσθεσε άλλους 17 με 7/11 σουτ και ήταν αυτός που έκανε το σκορ 62-59 με τρίποντο λίγο πριν από τη λήξη. Κάπως έτσι οι Μπάτζερς προκρίθηκαν στους “16” του Τελικού Τουρνουά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, πετώντας μάλιστα νοκ-άουτ για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια μία ομάδα που ήταν Νο. 1 στο ταμπλό!

Από τη μεριά του Βιλανόβα, το οποίο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του, ο Τζος Χαρτ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους αλλά και ο μοιραίος στο φινάλε, καθώς έχασε τη μπάλα στην τελευταία φάση των “αγριόγατων”.

Δείτε πως σημείωσε το νικητήριο καλάθι ο Νάιτζελ Χέιζ:

Αυτό είναι το μεγάλο τρίποντο του Κένιγκ δύο λεπτά πριν από τη λήξη:

Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας


West Region

West Virginia (4) - Notre Dame (5) 83-71

Gonzaga (1) - Northwestern (8)

Florida State (2) - Xavier (11)

Arizona (2) - Saint Mary's (7)

East Region

Villanova (1) - Wisconsin (8) 65-62

Florida (4) - Virginia (5)

South Region

Butler (4) - Middle Tennessee (12)

Midwest Region

Purdue (4) - Iowa State (5)

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ