NCAA

"Έκλεισε" το brackett του "March Madness"

UC Davis' Lawrence White (1) celebrates after a First Four game of the NCAA men's college basketball tournament, Wednesday, March 15, 2017, in Dayton, Ohio. UC Davis defeated North Carolina Central 67-63. (AP Photo/John Minchillo)
UC Davis' Lawrence White (1) celebrates after a First Four game of the NCAA men's college basketball tournament, Wednesday, March 15, 2017, in Dayton, Ohio. UC Davis defeated North Carolina Central 67-63. (AP Photo/John Minchillo) AP

Το UC Davis και το USC ήταν οι τελευταίες ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Τελικό τουρνουά του NCAA που ξεκινάει σήμερα (16/3).

Οι 64 ομάδες του NCAA είναι πλέον γνωστές! Υπεύθυνοι για αυτό είναι το UC Davis και το USC που κέρδισαν τους τους αγώνες που έδωσαν στα πλαίσια της φάσης "First Four" το North Carolina Central και το Providence αντίστοιχα!

Το UC Davis, το οποίο προκρίθηκε στο "First Four" και είχε την ευκαιρία να προκριθεί στη "March Madness" αποκλείοντας το UC Irvine του Ιωάννη Δημακόπουλου, επιβλήθηκε δύσκολα με 67-63 του Norto Carolina Central με ηγέτη τον Κίμα Μόνεκε με 18 πόντους. Στην επόμενη φάση στα πλαίσια των πλέι-οφ της Midewest θα αντιμετωπίσει το Νο1 της κατάταξης σε ολόκληρο το NCAA, Kansas.

Το USC δυσκολεύτηκε ακόμα περισσότερο κόντρα στο Providence, αλλά με ηγέτη τον Μπένι Μπόατραϊτ που σημείωσε 24 πόντους πήρε τη νίκη με 75-71. Στον πρώτο γύρο της Περιφέρειας East θα αντιμετωπίσει το Νο6 της κατάταξης, SMU.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ