NCAA

Έγραψε ιστορία το South Carolina

South Carolina guard Sindarius Thornwell (0) reacts against Florida during the second half of the East Regional championship game of the NCAA men's college basketball tournament, Sunday, March 26, 2017, in New York. (AP Photo/Julio Cortez)
South Carolina guard Sindarius Thornwell (0) reacts against Florida during the second half of the East Regional championship game of the NCAA men's college basketball tournament, Sunday, March 26, 2017, in New York. (AP Photo/Julio Cortez) AP

Το South Carolina επιβλήθηκε με 77-70 του Florida στον Τελικό της East Region και προκρίθηκε στο Final Four του NCAA για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Το φετινό Final Four του NCAA βρήκε την δική του "σταχτοπούτα"! Για το South Carolina ο λόγος, το οποίο ξεκίνησε από το Νο7 της κατάταξης της East Region και έφτασε μέχρι το Final Four για πρώτη φορά στην ιστορία του, επικρατώντας του Florida (No4) με 77-70 στον Τελικό της Περιφέρειας!

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με 14 εναλλαγές στο σκορ και 10 ισοπαλίες, με το South Carolina να καταφέρνει ωστόσο στο τελευταίο τετράλεπτο να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει στη νίκη, δίνοντας συνέχεια στο όνειρό του. Σημειωτέον, το South Carolina είχε να σημειώσει νίκη σε Τελικό τουρνουά του NCAA 44 χρόνια (!) ωστόσο τώρα έχει πάρει τέσσερις συνεχόμενες και θα αντιμετωπίσει το Gonzaga στον ημιτελικό του NCAA. Το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού συνθέτουν το North Carolina και το Oregon του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Κορυφαίος των νικητών σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Σιντάριους Θόρνγουελ με 26 πόντους, με τον Πι Τζέι Ντόζιερ να προσθέτει 17 πόντους. Για το Florida, o Τζάσιν Λεόν είχε 18 πόντους και ο Κεβόν Άλεν 13 πόντους.

AP Photo/Julio Cortez

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ