NCAA

Έφυγε από το Ντέιτον ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Έφυγε από το Ντέιτον ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έφυγε (μαζί με άλλους τέσσερις παίκτες) από το Ντέιτον και θα ψάξει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ένα χρόνο διήρκεσε η πορεία του Κώστα Αντετοκούνμπο στο Ντέιτον. Ο 20χρονος φόργουορντ πήρε την απόφαση να φύγει από το κολέγιο του Οχάιο, όπως έκαναν άλλοι δύο συμπαίκτες του στους "Φλάιερς", τον Τζον Κρόσμπι και τον Τζόρνταν Πιρς, οι οποίοι ζήτησαν να μεταφερθούν σε άλλο πανεπιστήμιο. Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Αντονι Γκραντ, ο Ελληνας φόργουορντ έχει ήδη φύγει από το κολέγιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα τον ίδιο δρόμο είχαν ακολουθήσει ο Ζίριους Γουίλιαμς και ο Τσέχος Ματέι Σβόμποντα, γιος του παλιού διεθνή παίκτη. Το Ντέιτον δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελικό τουρνουά του NCAAA ή του ΝΙΤ, με αποτέλεσμα η σεζόν 2017-18 να ολοκληρωθεί στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Atlantic 10, όπου ηττήθηκε από το VCU με 72-77.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπαιξε σε 29 αγώνες του Ντέιτον φέτος, έχοντας πάντως μικρή συμμετοχή. Ο 20χρονος φόργουορντ ξεκίνησε βασικός μόνο σε έξι αγώνες και είχε 5,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,1 κόψιμο σε 15,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Σύμφωνα με το Draft Express, ο Κώστας θα δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft 2018, ώστε να δει τις αντιδράσεις των ομάδων της Λίγκας και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα κρατήσει το όνομά του ή αν θα το αποσύρει για το καλοκαίρι του 2019.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ