NCAA

Διάκριση Παπαπέτρου στη Φλόριντα

Διάκριση Παπαπέτρου στη Φλόριντα

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο πρωτάθλημα των λυκείων της Φλόριντα. Το Τέξας θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης του high school ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο 18χρονος γιος του παλαίμαχου διεθνή μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή, Αργύρη Παπαπέτρου αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στη Φλόριντα στα βραβεία που απονέμει η εφημερίδα "Florida Today".

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ θα συνεχίσει τις σπουδές του και φυσικά την πανεπιστημιακή καριέρα του στο πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, το οποίο διαθέτει ένα από τα καλύτερα προγράμματα της χώρας.

Σε συνέντευξη του στη "Florida Today" ο ύψους 2.07μ. Παπαπέτρου αποκάλυψε πως μέχρι τα δέκα χρόνια του έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά " μεγάλωσα και ψήλωσα αρκετά. Είχα πόνους στα γόνατα και στράφηκα στο μπάσκετ. Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ, ήμουν πλέι μέικερ. Χειρίζομαι καλά τη μπάλα, δεν απέκτησα ποτέ τη νοοτροπία του ψηλού. Μου άρεσε να παίζω έξω από τη ρακέτα, να δίνω τη μπάλα και να δημιουργώ επιθέσεις".

Διάκριση Παπαπέτρου στη Φλόριντα

Ο προπονητής του ιδιωτικού λυκείου Florida Air Academy, Όμπιν Γκοπόρο δήλωσε πως " αυτό το παιδί αναπτύχθηκε μπροστά στα μάτια μου. Τώρα είναι έτοιμος να φύγει", ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που έκανε ο Παπαπέτρου στους Φάλκονς για να μάθει να παίζει άμυνα και να χρησιμοποιεί το σώμα του'.

" Ο δείκτης νοημοσύνης του είναι απίστευτος. Ξέρει καλό μπάσκετ και είναι εξαιρετικός μαθητής. Είναι έξυπνος και αφοσιωμένος στη σκληρή δουλειά".

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ