NCAA

Διαιτητής στο NCAA γύρισε την πλάτη του σε παίκτη που του διαμαρτυρήθηκε!

Διαιτητής στο NCAA γύρισε την πλάτη του σε παίκτη που του διαμαρτυρήθηκε!

To είδαμε και αυτό! Στον αγώνα του North Carolina με το Florida State για το NCAA ένας διαιτητής σταύρωσε τα χέρια και γύρισε την πλάτη του σε έναν παίκτη όταν αυτός πήγε να του διαμαρτυρηθεί!

Έχουμε δει πολλούς τρόπους να αντιδρά ένας διαιτητής στις διαμαρτυρίες ενός παίκτη. Από το να τον χρεώσει με τεχνική ποινή μέχρι να του μιλήσει και να προσπαθήσει να τον νουθετήσει. Να του γυρίσει την πλάτη όμως δεν το είχαμε δει! Το είδαμε τώρα όμως!

Το σκηνικό έλαβε χώρα στον αγώνα του North Carolina με το Florida State για το κολεγιακό πρωτάθλημα (νίκη για το δεύτερο με 81-80), περίπου 7 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Με το σκορ λοιπόν στο 70-67 υπέρ του Florida State, o Joel Berry του North Carolina προσπάθησε να φύγει στον αιφνιδιασμό, με έναν αντίπαλο να τον κρατάει από το χέρι, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να υποδεχθεί την πάσα του συμπαίκτη του και η μπάλα να βγει εκτός γηπέδου. Ο Berry λοιπόν πήγε να διαμαρτυρηθεί σε έναν από τους διαιτητές, τον Ted Valentine, ο οποίος αντέδρασε με τον εξής τρόπο: Γύρισε την πλάτη στον τεταρτοετή γκαρντ και σταύρωσε τα χέρια του!

Δείτε την απίστευτη σκηνή:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ