NCAA

Δήλωσε διαθεσιμότητα στο draft o Ayton

Arizona's Deandre Ayton (13) and Rawle Alkins (1) celebrate during the final seconds of their 84-78 victory over 3rd ranked Arizona State during an NCAA college basketball game, Saturday, Dec. 30, 2017, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Ralph Freso)
AP Photo/Ralph Freso AP PHOTO/RALPH FRESO

O DeAndre Ayton, τον οποίο στις ΗΠΑ συγκρίνουν με τον David Robinson, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για το φετινό draft. Μέχρι και στο Νο1 τον στέλνουν οι ειδικοί.

Το NCAA δεν χωράει πλέον τον DeAndre Ayton. Ο θηριώδης σέντερ από τις Μπαχάμες δεν μπορεί να περιμένει άλλο, ανακοινώνοντας οτι έπειτα από έναν χρόνο στο Κολέγιο του Arizona αποφάσισε να δηλώσει διαθεσιμότητα στο φετινό draft.

Η απόφαση του Ayton βέβαια μόνο εντύπωση δεν προκαλεί. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ο σέντερ του Arizona θα αγωνιζόταν μόνο μία σεζόν στο Κολέγιο πριν δοκιμάσει την τύχη του στιο ΝΒΑ, με τους ειδικούς μάλιστα να τον θεωρούν ως το επικρατέστερο φαβορί για το Νο1 .

Την φετινή σεζόν ο νεαρός σέντερ είχε 20.1 πόντους, 11.6 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.9 κοψίματα μέσο όρο, ωστόσο στο τελικό τουρνουά του NCAA έπεσε θύμα έκπληξης με το Arizona, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό στον πρώτο γύρο από το Buffalo .

AP Photo/Ralph Freso

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ