NCAA

Δεν καταλαβαίνει από τζιπ ο Ben Simmons

Δεν καταλαβαίνει από τζιπ ο Ben Simmons

Ο Ben Simmons του LSU στοχεύει στην κορυφή του επόμενου ντραφτ του ΝΒΑ. Για να τα καταφέρει λοιπόν, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα. Ακόμη και να... σπρώχνει τζιπ στις 6 το πρωί (vid).

Το όνομα του Ben Simmons μπορεί να μην σας λέει πολλά, αλλά είναι από τα πλέον γνωστά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βλέπετε, ο πρωτοετής φόργουορντ του LSU είναι από αυτούς που απασχολούν ήδη τους scouts του ΝΒΑ. Θεωρείται άλλωστε πως μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην κορυφή του επόμενου ντραφτ.

Ο ύψους 2μ08 παίκτης δεν δείχνει πάντως να χαλαρώνει από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αντίθετα, είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει τον στόχο του. Κι όταν λέμε "ό,τι χρειαστεί", εννοούμε ακόμη και να κινεί τζιπ στις 6 το πρωί!

Μαζί με τον συμπαίκτη του, Keith Hornsby, ξεκίνησαν τη μέρα τους μετακινώντας ένα Chevrolet Avalanche, στα πλαίσια της προετοιμασίας του LSU για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αφού τα κατάφεραν, είπαν να καταγράψουν τη στιγμή, με τον Ben Simmons να "ανεβάζει" το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Getting that work in this morning @khornz04

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Ben Simmons (@benjaminsimmons25) στις

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ